Grandvalira oferirà les millors condicions de les darreres temporades de cara al Pont de la Puríssima

Grandvalira oferirà les millors condicions de les darreres temporades de cara al Pont de la Puríssima. Gràcies a la davallada de les temperatures en els darrers dies, l’equip d’explotació ha pogut continuar treballant amb intensitat alhora que s’han pogut activar els canons per a la neu

Grandvalira ofereix les millors condicions de les últimes temporades per al Pont de la Puríssima

Les baixes temperatures permeten produir neu i assegurar els enllaços esquiables entre tots els sectors

El Domini de la Neu amplia la superfície esquiable a 122 km, amb un total de 68 pistes i 55 remuntadors

Grandvalira oferirà les millors condicions de les darreres temporades de cara al Pont de la Puríssima. Gràcies a la davallada de les temperatures en els darrers dies, l’equip d’explotació ha pogut continuar treballant amb intensitat alhora que s’han pogut activar els canons per a la neu de cultiu; això ha permès garantir unes condicions de neu magnífiques, assegurar els enllaços esquiables entre tots els sectors, ampliar el domini esquiable i preveure una alta ocupació durant els dies 6,7 i 8 de desembre.

Grandvalira ampliarà a 122 km el seu domini esquiable durant els dies de pont, amb uns gruixos que oscil·len entre els 15 i els 40 centímetres de neu pols, i posarà a disposició dels esquiadors un total de 68 pistes i 55 remuntadors. 

Activitats d’aventura i en família

Grandvalira posarà a disposició del públic un extens catàleg d’activitats repartides per tot el domini esquiable. Al Mountain Park del sector Grau Roig s’ofereixen excursions amb raquetes de neu, construcció d’iglús, orientació, Arva, tir amb arc, múixing ( 2, 3 i 5 km) i motos de neu al cap del Port d’Envalira. A El Tarter, els clients de Grandvalira podran gaudir del múixing i Primera Neu i al Mon(t) Màgic Family Park de Canillo s’habiliten la tirolina i el tobogan alpí Magic Gliss. A Soldeu estan en marxa les activitats de Primera Neu, el recorregut amb Retrac Groomers Ride i els vols panoràmics en helicòpter, al Pla d’Espiolets.

Nova pedagogia aplicada a l’esquí amb el Kids Program

L’estació més gran del sud d’Europa incorpora aquesta temporada d’hivern una nova pedagogia aplicada a l’esquí coneguda com el Kids Program, que comprèn un programa amb diverses activitats dins dels circuits infantils Yôkai, Bababoom Circus i Mon(t) Magic. A més, el Kids Program ofereix classes d’snowboard a partir de 3 anys mitjançant el nou programa Burton Riglet.